keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Uusi talli uudet kujeet

Moi kaikille!
Musta ei ookkaan nyt hetkeen kuulunut mitään blogin puolella. Nyt tiivistettynä kaikki syksyn kuulumiset:
- Leevi ja Veikko muuttii uuteen kotiin, Halsualle Karhulahden tilalle. 
- Kävin viikon pyörähdyksen Gran Canarialla T:n perheen kanssa.
- Sissi lähtee takaisin kasvattajalle 28.10, eli tämän viikon perjantaina.
- Käyn muutaman kerran viikossa aamulla liikuttamassa yhtä hevosta kokkolassa, Veljeä.
- 7.11 alkaa työharjoittelu
- Ensi syksynä toivottavasti opiskelen Perhossa hevosharrasteohjaajaksi.
- Alan oriflame-edustajaksi (voin luvata että arvontoja on tulossa)

Siinä nyt äkkiä tiiviisti kaikki mitä en tänne ole vielä kertonut :D

Nyt sitten lisää tietoa edellä mainituista niin pääsette kärryille:

Eli L&V muuttivat Karhulahteen lokakuun alusta. Alan käymään Leevillä velmennuksissa n. 2x/kk ja pyrimme siis ensi kaudelle kisaamaan säännöllisesti. Minkäänlaista tavoitetta en ole asettanut, mutta tällä hetkellä hyppäämme itsenäisesti n. 70cm. Kuten varmaan viime Torpan kisoista muistatte, 30cm meni ihan hännille, joten niin pienillä luokilla emme aloita, luultavasti aloitamme 50-60 ja hallikauden loppuun mennessä, kisakauden loputtua olisi mukava jos mentäisiin sujuvasti 70 rataa. Leeville pitäisi löytää uusi koulusatula, kieffer on liian leveä. Sitä pystyy kuitenkin käyttää, mutta alla pitää olla topattu satulahuopa ja paksu karvaromaani. Ollaan katseltu joustorunkoista, että vinkkausta jos jollakin tutulla sattusi olemaan! Tulevana lauantaina Kamilla tulee hyppäämään Leevillä, koitan keksiä jonkinlaista tunnin tynkää. Samalla kummityttöni Elli 1v10kk tulee ekaa kertaa elämässään ratsastamaan, saa mennä alku ja loppukäynnit. Voisin kuvata lauantaista talli mydayn.




MUITA HEVOSUUTISIA

Elokuusta lähtien vuokraamani poni Sissi lähtee siis tämän viikon perjantaina kasvattajalleen. Oon todella kiitollinen, että pääsin ratsastamaan noin hienoa ponia! Sissi opetti mulle paljon näinkin lyhyenä aikana, ja kerettiin kokea monet naurut ja muutamat turhautumiset. Jos joku etsii huippuponia esteille, miksei koulupuolellekkin, pistäkääs viestiä! Kiitokset Sissille ja Lindvalleille tästä ihan huipusta ,ahdollisuudesta! 



Veli on 11v jättipoika, Vaativa A tasoinen kouluratsu (oikein naurattaa, että mun alla noin hieno hevonen!) Veljen kanssa ollaan menty myös vähän eteenpäin, poika tarvii tooosi rauhallisen käden. Mä en ees osaa kirjottaa mitään Veljestä, se on niin hieno!



Mulla on kauhea videonkuvaus innostus, ja tää kirjoittaminen on menettänyt ihan täysin motivaation. Joten saas nähdä alanko kuvailemaan enemmänkin vidoeita, kuin kirjoittelemaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti