keskiviikko 24. elokuuta 2016

-kokkolaan asetuttu

Noniin, nyt palaillaan sitten kunnon tekstin kanssa tänne ruudun taakse. Taaskaan varsinaista aihetta mulla ei taaskaan ole, mutta löpötellään nyt sitten kaikkea sekalaista.
Puhuttiin tänään Leevin omistajan kanssa, että jätkä siirtyis vuoden vaihteessa tänne Kokkolaan entiselle ylläpitäjälleen takaisin, jotta omistajalla riittäisi aikaa varsansa radalle laitamiseen yms. Ehdotin hulluna, että mitäs jos alkaisin puoli-ylläpitäjäksi, ja siitähän omistaja tykkäsi; kiva kuulla että munki suusta kuullaan välillä hyviä ideoita ;D.
Kävin viimeviikon torstaina ratsastamassa tulevaa vuokraponiani, ponista joskus liosää, mutta jos omistajilta lupa saadaan, tulen julkaisemaan täällä kuvia ponista. Käyn ratsastamassa ponilla 1-3x/vko, riippuen tarpeesta. Herranen aika että sillä oli aluksi todella vaikea ratsastaa! Mutta loppua kohden alkoi löytymään niitä yhteistä nappuloita. Huomenna menen seuraamaan valmennusta kyseisellä ponilla. Ensiviikolla kuvittelisin että varsinainen vuokraus alkaisi.
Mulla oli eilen myös pienoinen hiuskriisi: värjäsin cameleon vaalennusvärillä hiuksiani, eivätkä nämä vaalentuneet yhtään, näistä tuli oikeastaan vain keltaisemmat. Mutta ostin sitten tänään lilan sävytteen ja sekoitin sitä vähäsen hoitoaineeseen ja iskin värin päähän. Jos näistä nyt tulis sitten mieleiset. Katsotaan ja toivotaan!
Viikonloppuna ois venetsialaiset täällä kokkolassa, ja jäänkin tänne niitä juhlistamaan kavereiden kanssa.

Haluaisitteko kämpän esittely postausta? Tekisi kauheasti mieli kuvata sellainen!


vähän tb kevääseen kun ei mulla nyt mitään järkeviä uusia kuvia ole

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti