tiistai 1. maaliskuuta 2016

-ärsytystä ja onnea

Ratsastin Leevin tänään pellolla. Heitin koulusatulan selkään ja kokeilin myös martingaalia ensimmäistä kertaa Leevillä. Käveltiin se samainen 1km matka pellolle ja pellolla sen verran että saatiin "kenttä" tehtyä. Aloin pikkuhiljaa nostaa ravia suorilla ja pikkuhiljaa ravailla pitkin koko uraa. Leevi meni aluks tosi hyvin, mutta sitten ihan yhtäkkiä se heittäytyi tosi vaikeaksi ratsastaa ja pianoi kädelle sekä oli todella hätäinen eikä enää jaksanut keskittyä mihinkään. Typeränä kokoeilin vielä uralla nostaa laukkaa ja tämä pahensi tilannetta enemmän.. No, sama vanha kikka joka toimii aina: Pääsät hevonen juoksemaan niin lujaa kuin lähtee pellon toiseen päähän, käske se laukalle isolle ympyrälle äläkä anna lopettaa ennen kuin kuuntelee täysin ja toimii hyvin.


Ja taas takaisin uralle ja Leevi oli taas mukavan kevyt ja kiva ratsastaa. Kokeilin laukkaa isolla pääty-ympyrällä, ja ai että itkin melkein onnesta! L laukkasi paremmin kuin ikinä ennen mun alla ja kantoi itsensä ja keskittyi kunnolla tekemiseen. Vauhtia oli vieläkin reilusti, mutta onnellinen olen sen takia, että se edes yritti ja ylläpiti ja jaksoi laukata ympyrällä noin hyvin! Meinasin aluksi heittää jo hanskat tiskiin mutta sitten ajattelin, että jos luovutan niin tämä menee vain pahemmaksi ja L on entistä vaikeampi ensi kerralla. Tekisi mieli mennä huomen aamusta ratsastamaan.. saa nähdä ehtiikö. Ei varmaankaan, mutta huomenna tosiaan kuvaan sitä mydaytä. 


Käytiin tänään myös siskon kanssa kuvailemassa, laitan kuvia alle! Haluaisin vaalentaa mun hiuksia vielä vähän lisää mutta luulen että en jaksa.. Antaa olla noin. Kohta meen saunaan ja sitten pian nukkumaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti