sunnuntai 28. helmikuuta 2016

-pulkkaratsastus part 2

Tänään suunnattiin siskon kanssa nokka kohti Halsuaa, ja napattiin hevonen tarhasta, heitettiin kamppeet niskaan, pulkka perään ja lähdettiin uhmaamaan luonnon lakeja. Tällä kertaa pulkan kyydistä joka (lue: Jutta) pölisi varmaankin 7 kertaa, mutta ei siinä mitään, hauskaa meille silti oli!
Heti kun nostin Leevillä ravin, Jutta tippui pulkan kyydistä ja piti päättäväisesti ohjista kiinni ja raahautui mun kameran kanssa mahallaan varmaankin 10m. Kuumotti että tuliko kamera tiensä päähän, mutta ei mitään! Kaikkea mitä tuolle kameralle matkan aikana kävi, oli se kun salama jäätyi kiinni mutta sekin suli ja nyt toimii taas kuin unelma! Kyllä canon kannattaa.

En kestä tota mun mahaa, laitoin hupun siis takin sisälle, koska se irtosi
kesken matkan :D

Kunnon puna poskilla.

Leevi pelästyi lumikasaa, siis tuo ei mitään pelkäävä sotanorso pelästyi _lumikasaa_. Vähän mua nauratti! Juttahan sitten siinä lähti pulkan kanssa omille teilleen kun L harppoi pari askelta eteenpäin, mutta mitään vakavaa ei käynyt. Loppu matka meni hyvin, mutta jos mutkiin tultiin ravissa niin taas pölisi. Mutta matka jatkui aina loppuun asti hyvin ja kaikki kolme selvittiin hengissä. Kuvattiin myös siis tosiaan videota, tällä kertaa saan siitä toivottavasti paremman kuin viimeksi!


Näin me Leevin kanssa kävellään loppukäynnit.. 
Eli n. 1km aina lenkin jälkeen ihan rauhassa joko ihan vapaana 
tai sitten löysin ohjin. Herra saa pysähtyä nuuskimaan jos haluaa. :)

Videon julkaisen pian tänne blogin puolelle, pian sen näkee youtubesta! Tästä linkistä pääsee mun youtube kanavalle. Nyt otetaan vastaan toiveita blogin ja videoiden suhteen, keskiviikona tosiaan kuvaan jonkinlaista mydaytä! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti