sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

-viikonloppuni

Perjantaina:

Aamulla tuusailin jotain kotona, siivoilin vähäsen. Tarkoitus oli päästä lähtemään heti kun olin olohuoneen imuroinut, mutta äiti innostuikin sitten siivoamaan heti kunnolla.. Meni yhteen ennen kuin pääsin tallille. Käytiin Hekan kanssa liikuttamassa molemmat hevoset, ensin yhdessä se 2km lenkki (Veikko meni muuten tosi hyvin!) ja siitä jatkoin Leevin kanssa vielä pellolle.
Leevi meni tosi hyvin, ei ollut mitään ongelmaa! Laukat nousi hyvin ja L jaksoi pyörittää. Kyllä tästä eteenpäin taas puksutetaan kovaa kyytiä. Ratsastin siisa vain askellajit läpi, ja lopetin heti kun meni hyvin.
Matkalla kun kävelin takaisin tallille loppukäyntejä, kuuntelin jo kaukaa, että iso/kovaääninen rekka lähestyy. No ajattelin automaattisesti että Leevi ei pelkää rekkoja jos kuski ajaa asialisesti ja hidastaa kohdalla. No tämä kuski ei niin toiminut, vaan ajoi kiitettävää vauhtia ohi, ja Leevi vähän säikähti ja otti yhden sivuloikan keskemmälle tietä sekä lähti ravaamaan. Rekan perässä tuli heti toinen auto, joka varmasti huomasi hevosen hermostuneen, mutta silti ajoi todella lujaa ohitsemme. Leevi jatkoi ravaamista ja laski nopeaa käynnille ja rauhottui. Onneksi ei oltu enään varsan kanssa liikenteessä!
Tallilla laitettiin hevoset tarhaan ja loimet päälle, molemmat olivt kuitenkin sen verran hionneet. Ruokittiin ja kannettiin vedet.
Tallillta menin suoraan teemulle ja illalla hallille. Siellä meni reilusti lauantain puolelle ja suoraan vain nukkumaan kun päästiin takaisin Teemulle.



Lauantai:

Heräilin siinä 7 aikoihin ja olin jossakin puoliunen ja horroksen välillä n. 08.30 asti kunnes T heräili. Noustiin aika pian ylös ja mentiin syömään aamupalaa. Lähdin tallille puoli yhden maissa. Tallilla lähdettiin liikuttamaan taas molemmat hevoset samaan aikaan. Mentiin vähän pidemmästi, n. 2.5km. Veikko meni taas tosi hyvin! Kyllä siitä vielä kunnon hveonen kasvaa (ehkä).
Nyt täytyy mainita, että lauantaina liikenteessä oli tosi viisaita autoilijoita! Kohdattiin liikenteessä kolme kappaletta, 2 ajoi tiellä ohi, ja yksi ohi kun olimme kääntyneet jo metsätiellä. Kaikki hidastivat, myös se kolmas joka ei edes ajanut vierestä! Aivan mahtava mieli jäi kun vertaa noihin edellispäivän autoilijoihin.
Tästä saa varmaan kunnon kakkamyrskyn aikaan missä tahansa mainitsee, että kun liikenteessä tapaat hevosen, tulisi sinun hidastaa. Ja tämä lukee ihan liikenneturvan sivuilla! Varoituksena kaikille pöhölöille autokuskeille kun kohtaatte mut ja saatte hevoseni säikähtämään pahemmin kuin Leevi yllämainitusti: Otan rekkarin ylös, soitan poliiseille ja saat varoituksen(?) liikenneturvan vaarantamisesta.
Tallilla tehtiin samat tallipuuhat kuin eilenkin ja lähdimme takaisin kotiin. Teemulle päästyäni syötiin aikalailla heti ja lähdettiin sitten hallille. Siellä värkättiin autojen kanssa ja ajeltiin. Isi tuli hakemaan joskus 19.30 aikoihin.


Sunnuntai:

Oon ollut vaan kotona ja värkännyt yhden rippilahjan kanssa. Tulostin valokuvia, tehtiin sushia (en tee enää ikinä isse, ei ollut hyvää, onneks oli pitsaa! :D) ja leivottiin omenapiirakka. Editoin myDayn valmiiks.
Tänään ei oikeasti ole tapahtunut mitään kummaa. Nyt menen saunaan ja tavataan taas joskus, moikka!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti