tiistai 22. maaliskuuta 2016

-ekat esteet

Lauantaina rupesin hurjaksi, päätin, että nyt on aika hypätä Leevillä ensimmäisen kerran! Ja tätä päätöstä en kadu, vaikka ylitettiin varmaan 2 estettä puhtaasti niistä ehkä viidestätoista. Me molemmat nautittiin hyppäämisestä pitkästä aikaa, Leevi juoksi korvat hörössä estettä kohti (ja siitä läpi :´D)! Alan nyt ottamaan estetreeniä kerran viikkoon, koska L ja minä nauittiin molemmat iin paljon, onhan se meille molemmille mukavaa tekemistä.


Sain myös kuvaajan, luokkakaverini räpsimään meistä parit kuvat. Hän ei hevosihmisiä ole, mutta rohkeasti se aika lähellä Lepaa kävi ;) Tulin alukis pari kertaa molemmista suunnista pientä ristikkoa ja hain tuntumaa hevoseen ja tekemiseen. Leevi ei kieltänyt kertaakaan, taisi se sen verran tykätä! Kun ristikko sujui hyvin, nostettiin este n. 40cm korkuiseksi pystyksi ja tulin sen pari kertaa, kunnes alimmainen kannatin meni rikki.. No ei siinä mitään, nostettiin pysty sitten n. 70cm korkeaksi ja se ylitettiin kerran puhtaasti ja hyppäsin sen pari kertaa. 


Jäi siis tosi hyvä mieli koko treenistä. Nyt en taas osaa muuta kirjoittaa, kun mainita, että lauantaina hyppään uudestaan Kamillan kanssa vähän erilaista tehtävää. Ja sunnuntaina mennään Titan kouluvalmennukseen. 








(Tässä hyvä ja halpa tapa kylmätä hepan jalat!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti